Skip to content

West Pride inställd

Posted in Okategoriserade

Inte helt otippat är West Pride Festivalen på grund av pandemin inställd. Men vi har ett annat event på gång!

FIXA EGET WEST PRIDE
Pandemin slår hårt på många fronter, men inte på den digitala!  Som ni nog vet ställdes alla traditionella 1 maj-aktiviteter in. Då skapades ett event på fb med uppmaningen att hänga ut något rött från balkonger och fönster. Oavsett ens egna politiska färg var det en härlig syn att se att så många anammat det och hängt ut allt från lakan över t-tröjor till sjalar och röda band!

Vi tänkte haka på detta och uppmanar våra medlemmar och andra hbtq-vänliga människor att på samma vis, eller något annat, hänga ut något regnbågsmönstrat under stadens officiella regnbågsflaggning 25/5 tom 7/6 eller åtminstone den 7 juni då paraden skulle gått.

Vi har handflaggor (de vi viftar med i paraden) för 20 kr, t-shirts med loggan för 80 kr, nyckelband för 10 kr samt flaggor 120 ggr 90 cm med metallförstärkta öglor för upphängning, i ett tunt tyg som vajar fint i vinden för 70 kr. Självkostnadspriser.

Lena kommer att finnas på biblioteket 300 m2 i Brunnsparken kl 17-19 den 26 och 27 maj för den som vill komma dit och köpa. Betala kontant eller med swish.